Köpenhamn

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Förra veckan tog vi tåget med vänner till Köpenhamn - gillar denna stad så mycket. Vi checkade in på Radisson Royal Copenhagen efter rekommendationer, bra läge för att strosa på stan och nära de restauranger vi bokat in. Med design av Arne Jacobsen och mängder av hans designklassiker och en fantastisk frukost (finns det något bättre än hotellfrukost?) så var det inte svårt att gilla hotellet!

Härliga dagar med lunch på Atelier September där vi åt deras omtalade avocadosmörgås och en fantastisk burrata med citron och basilika. Shopping med flera bra fynd, bubbelpaus på stan, middag på Paté Paté, cocktails på Lidkoeb, lunch på La Banchina som ligger i utkanten av stan (värt att ta sig dit och ett tips är att hyra en cykel) ett enkelt och avslappnat ställe där man kan äta lunch eller bara sitta på bryggan och njuta av ett glas vin. Middag på restaurang Mielcke & Hurtigkarl – får bli ett eget inlägg om detta fantastiska ställe!

Tack igen för härliga dagar vänner - hoppas det är en ny tradtion som har skapats och tack igen mamma och pappa för att ni passade Alice! 

Kommentera här: