Hemmakontoret

Ett projekt här hemma är att iordningsställa och fixa klart arbetsrummet. Detta är ett rum som har en tendens att bli ett alltiallo-rum, men nu har vi gjort oss av med garderober som stod kvar sedan vi köpte huset och som inte riktigt föll oss i smaken. Det är ett underbart rum på andra våningen med högt i tak, mycket rymd, vita stenväggar. Så det är bara bästa lösningen av två skrivbord som ska till utan att för många sladdar syns och helst att vi kan använda de två gamla skrivborden som jag skarpt gillar. Antar att det bara är att sätta igång och prova sig fram!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Nyheter hos Mater

Danska Mater lanserar ett nytt sidebord i indisk marmor Marble Disc Table. Marmorn till borden är utvunnen ur serpentin som är en stenart som är mer robust än klassisk marmor. Varje bordsskiva är unik och svarvas på en traditionell, indisk svarv och som använts i årtionden av lokalinvånarna i Rajasthan i Indien. Marble Disc Table är en vidareutveckling av Maters bord i FSC-certifierad ek. Höjden på bordet är 33cm, diametern 50cm och rekommenderat utpris är 3 599kr.
 
Foto: Pressbild Mater

Härliga hortensia

Hortensia är en favoritblomma - lika fin i kruka som snittblomma och i rabatten. Alltid lika fascinerad av hur denna stor blomsterboll orkar bäras upp av de smala stjälken. Men hur som helst så är den verkligen blomstrande läcker och jag blir lika glad varje dag jag går upp för trappan och möts av den.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet