Vårfest hos Trendenser

Oj vilken härlig kväll det var i går! Trendenser bjöd in 50 bloggare och instagrammare på vårfest på Lilla Spinneriet i Lindome, jag stormgillar mitt-i-veckan-kalas. Jag fick även äran att hjälpa Frida att rodda denna tillställning så hela dagen igår ägnades åt att duka, hämta och snitta mängder av blommor i ljusrosa och vitt, blåsa ballonger, flytta bord, piffa och tillsammans med det grymma gänget Martin, Anna, Frida och Sofie så gick det som en glans.
 
Vilken makalöst vacker lokal det är Lilla Spinneriet och Katja Palmblad med sitt team lagade himmelskt god buffé med massor av ekologiska grönsaker, lax, lammrostbiff och dessert. Det var lika vackert som gott. Åbro lanserade i samband med kvällen en ny cider Lustgårdens.
 
Under hela kvällen var det ett härligt sorl, massa diskussioner, ännu mera skratt och en skön stämning. Det enda som var det negativa var att det gick alldeles för snabbt, timmarna rusade iväg. Men jag var fylld av massor av energi i bilen hem efter att träffat alla dessa inspirerande människor och det i sällskap av en väldigt välfylld goodiebag! Tack igen Frida för att jag fick vara med!
 
Fler bilder kommer du garanterat att hitta hos flera av gästerna som var med under kvällen (kan inte nämna alla 50 - förlåt!) som Inredningshjälpen, ByEmma, Johannabradford, Avenymamman, Emma Green, Martinreda, Trendspanarna, Designduon och glöm inte att kolla in #trendensersvårfest på instagram för fler bilder frän kvällen!
 
Foto: Alice Johansson för Trendenser
1 Elin :

skriven

Ja. Mitt-i-veckan-event blir man allt bra glad av. En helt fantastisk kväll. Vilket jobb ni har lagt ner! Kul att äntligen få träffa dig också! 😊

2 Anna:

skriven

En underbar dag och kväll! 😃 Så fint uppstyrt av er.

3 Martin:

skriven

Miljarders tack för den fina festen! Så grymt att hänga med dig. Kram!

4 Emilia Eriksson:

skriven

Fantastiskt !!! Hur blåser man balkonger för att få dem sväva under tak? Skall ha födelsedags barnkalas om några dagar
Med vänlig hälsning,
Emilia

Svar: Hej Emilia! Du blåser upp dem med hellium finns att köpa på tuber hos ex Clas Ohlson, Teknikmagasinet eller liknande. Sedan binder du fiskelinna eller transparent sytråd i dem med tyngder i botten som du gömmer i bordsdekorationen. Lycka till!
Anna

5 Emilia:

skriven

TACK SÅ MYCKET!!!

Kommentera här: