Fruktstund och planering

Jag älskar att kunna skörda det som jag odlar själv hemma, så nu har jag sått och planterat en massa här hemma både i pallkragar, korgar och krukor. Så i sommar kan jag förhoppningsvis skörda både smultron, jordgubbar, amerikanska blåbär, morötter, rädisor, färska örter, sockerärter, potatis, vitlök, tomater... Håller som bäst på och planerar hur vi kan få ut ännu mer smart yta att plantera på och inspireras av alla härliga bilder i Micael Bindefelds bok Min trädgård är en fest - och så klart vill jag ju ha vinbär också.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Rosengatan 7

Låt dig inspireras av denna fina lägenhet som Entrance Mäkleri har ute till försäljning på Rosengatan 7 i Göteborg. En genomgångslägenhet på 2 rok med fiskbensparkett, djupa fönsternischer, ett härligt kök med gråa skåpluckor, vitt Carraramarmor och framtagen tegelvägg.  Och jag älskar förvaringslösningen för hattar i hallen. Här hittar du alla bilder.
 
Foto: Anders Bergstedt för Entrance Mäkleri

Trädet här hemma

Hur underbara är inte alla fruktträd som blommar i trädgårdar nu? När vi köpte huset så fanns det ett klotformat träd i rabatten på framsidan som nu blommar vackert med vita små blommor. Ingen aning om vad det är för trädsort så känner du igen det och kan namnet så hojta gärna till. Fint är det i alla fall - hoppas att jag fortfarande tycker det när alla blomblad snart börjar regna ner.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet