Hos Johanna Bradford

Genom Trendenser så fick jag nyss om fina bilder som Krickelin fotat hemma hos Johanna Bradford, känns så konstigt att inte säga Tant-Johanna längre jag nästan saknar det lite. Alltså denna lägenhet! Johanna är ju en expert på att få fram den där härligt mysiga känslan med sina fina möbler, färgval, tapeter, blommor och alla fina detaljer. Här och här kan du läsa mer om lägenheten och alla färgnyanser osv.
 
Foto: Kristin Lagerqvist

Tack!

Vissa presenter blir man extra glad för som när de är välgenomtänkta och någon läst mellan raderna. I fredags fick jag en väldoftande present av Frida - parfymen Confetto från Parfumum Roma som stod på önskelistan. Tusen tack igen - den är underbar!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Helgen!

Härliga helg - så få dagar, men denna helg har ändå känts lång, underbart! En skaldjursfredag, lördagens snöoväder bjöd på ett par avsnitt av tv-serien The Americans (ett tips!), följt av kaffebesök av nära vänner till familjen, söndagspromenad längst Särö Västerskog i strålande sol och en lång pyjamasfrukost i soffan framför Vinterstudion. Helgens största to do var tavlor och vet ni vad? Kors i taket, himmel och plättar och allt det där - tavelväggen i vardagsrummet är på plats och tavlorna i köket.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet