Tidlöst julpynt

Varje år har jag gjort som tradition att köpa (eller önska mig) något tidlöst julpynt som får hänga med år efter år - tycker det är lika kul varje år att plocka fram det. I år köpte jag tomteluvan som kommit till Kay Bojesens klassiska träapa. Helt underbart söt om du frågar mig!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

God fortsättning

Hoppas att ni alla haft en härlig julafton och har en fin fortsättning på julhelgen. Julen har firats här hemma hos oss med familj och släkt, som startade med uppesittarkväll i fredags, obligatorisk smakning av julskinkan, följt av en julafton med allt man kan önska sig - grötfrukost, familjen samlad, besök av tomten, fantastiskt fina julklappar, rimmande på klappar, Kalle Anka... Nu har de sista checkat ut och jag ska göra ett höjdhopp till soffan och slänga upp benen i högläge och njuta av lite mer glögg!
 
God fortsättning till er alla!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Grönkålschips

Efter att ha besökt Tullens kvällsjulmarknad i Kungsbacka i början av december där jag fick med mig ekologisk, fantastisk grönkål hem, så har vi fått mersmak av grönkålschips så nu görs det titt som tätt här hemma. Så gott och så enkelt! Jag brukar använda kokosolja när jag gör mina (jag vet att kombinationen låter lite konstig, men testa - himmelskt gott!).
 
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet