Jul hos Granit

En jul i vitt, gråt, svart och med inslag i naturfärger som trä, betong och grönt granris är det som gäller hos Granit - och det är ju bara så snyggt. Kan tänka mig att fira jul imorgon när jag ser dessa fina bilder. Massa fina pysseltips som jag vill hämta inspiration ifrån. Men är det bara jag som stör mig på att tredje ljuset i den annars så fina, välvda, träfärgade adventsljusstaken står snett? Den femarmade ljusstaken är en favorit och jag hade gärna haft den här hemma.
 
Foto: Pressbilder från Granit
1 Emma:

skriven

Nej, det är du inte ensam om ;) Lite tråkigt (slarvigt?) på annars så himla fina bilder <3

2 Karin:

skriven

Men vad irriterande nu när man ser det - framför allt när man ser att alla ljus är raka på den vita ljusstaken bakom! Snyggt observerat!

3 När Annie fotograferar i Kalifornien:

skriven

Haha jag älskar att hitta fel i reklammbilder ;-) Har jobbat på Rusta i 4 år och i vartannat nr av reklambladet fanns det ett photoshopfel: fult utklippta bilder eller bilder som man staplat på varandra och råkat lägga en bild över en annan ellerklippt in för många personer i en för liten pool eller klippt in en pool på en gräsmatta som hade ett annat perspektiv eller ljussättning... ;-) Som fotostudent är det kul att se hur mycket tokigt folk kommer undan med! Det värsta jag sett är hittills en modekatalog som skickas ut med posten. I den är det standard att ta samma bild av en tjej och photoshoppa in andra klänningar eller kläder på samma modell och bara ha några sidor emellan bilderna så att normalt folk - som bara tittar på kläderna - inte tänker på det. Men jag hittade samma tjej på samma bild fyra gånger med fyra olika klänningar på fyra olika platser i katalogen. Dem har nog inte råd att fotografera alla kläder eller anlita modellen en längre tid... en annan gång hade samma kropp på sig tre olika bikinis på tre olika bilder inom fem sidor. Och deras standard är att bara duplicera bilden och photoshoppa färgen istället för att fota kläderna i flera färger och lägga upp intill. Ser lite kul ut och man undrar ju hur OK det egentigen är... XP

Kommentera här: