En dag i North Shore

Idag har vi varit i North Shore - kort och gott, den norra sidan av ön O'ahu. Det var skönt och lämna turistdelen och storstadskänslan i Honolulu (är överraskad över hur stor denna stad är) ett par timmar. En av mina drömmar gick i uppfyllelse idag när vi snorklade och sköldpaddor dök upp och simmade med oss. Så fantastiskt! Bland reven i Shark's Cove fanns det även färgglada fiskar som inte var direkt blyga, bland annat kunde vi se Hawaiis färgglada nationalfisk Humuhumunukunukuapuaa (säg det snabbt fem gånger!). Vi har även paddlar kajak idag, vilket jag tror kommer att ordentligt i axlar och rygg i morgon. Och besökt surfarnas surfställe Pipeline, nu var det väldigt lugnt på vågfronten med tanke på årstiden, men annars är vågorna 6-8 meter höga... 
 
Foodtrucks är väldigt vanligt här och de serverar den mest fantastisk mat, på min lunchmeny idag stod marinerade räkor, quinoa, sallad och avocado. Fullpott! 
 
Nu sitter vi på balkongen på hotellet med ett glas vitt och blickar ut över Diamonds Head och ska strax ge oss ut på stan för middag.
 
Aloha!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet