Nordic Ask hos Ballingslöv

Gråa kök har vi sett en del av den senaste tiden och nu lanserar Ballingslöv sin nya serie Nordic Ask. Nordic Ask är luckor i en mörk grå, mustig kulör som enkelt kan matchas med de flesta färger. Det är lucka och färg som smälter in i de flesta sammanhang och passar de flesta stilar och tidsepoker.
 
Foto: Pressbilder från Ballingslöv

Soliga söndag

Igår var jag på möhippa för fina Emma som ska gifta sig i slutet av sommaren och dagen gick i ett rasande tempo. Som kontrast har denna härliga och soliga söndag har varit minst sagt passiv - en morgonpromenad i Slottskogen och en eftermiddag på balkongen med tidningar och kaffe.
 
Foto: Prickenöverlivet

IKEAs serie Hindö

Jag är på jakt efter den perfekta bänken till balkongen att kunna använda för plantering och att förvara krukor och redskap på. Och bland IKEAs aprilnyheter så hittade jag Hindö. En serie med hyllor och skåp för utomhusbruk. Hindö är i lackat stål och står emot väder och vind, fötterna kan justeras så att det blir stadigt på alla sorters underlag och hyllorna går att justera på höjden och anpassa efter önskat behov. Den här bänken kommer att få flytta hem till oss i veckan.
 
Foto: Pressbilder från Livet Hemma / IKEA