Höstkransar

Inspiration från Pinterest
 
Förra julen gjorde jag en härlig julkrans till ytterdörren och nu är jag lite lockad av att göra en höstinspirerad krans och hänga på dörren. Pinterest bjuder som alltid på fin inspiration - så får se om det blir ett projekt för helgen. 
 

Veckans önskeoutfit

*Inlägg innehåller annonslänk*
Jag har sagt det tidigare men dessa klänningar är toppen (modellen, tyg som inte blir skrynkligt och passar till jobb som kalas) och hur fin är inte denna gröna färg? Dessa skor är den perfekta kon som tål höstväder samtidigt som man känner sig dressad. Det är inte varje kylig dag som mössa är aktuellt men däremot ett pannband brukar frisyren klara av och detta pannband är så fint. Står i valet och kvalet om ja ska satsa på en grå kappa i höst/vinter eller om jag ska våga färg - hur fin är inte denna gröna kappa? Tidlösa smycken sätter alltid piff på en outfit - gillar dessa örhängen med fåglar.
 

Lagerhaus & Therese Lindgren i samarbete

Foto: Pressbilder Lagerhaus
I november släper Lagerhaus en kollektion i samarbete med Therese Lindgren. Med fokus på mys och värme, fina naturmaterial och en jordnära färgskala. Föera av kollektionens produkter ingår i Lagerhaus Klokare Val där produkter ingår som tar extra hänsyn till människan och miljön, bland annat är bäddsetet i ekologisk bomull, grovstickad filt i 100 % återvunnen polyester, anteckningsböckerna FSC-märkta...