Sommarkvällar

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
 
Dessa kvällar som det bjuds på just nu är ju helt magiska! Vidöppna altandörrar, gräsklippning av vår frimärksstora gräsmatta (citat faster Marianne), fixande med alla sommarblommor på uteplatserna, en kopp kaffe och bokläsande i sköna utefåtöljer liknande dessa, grillning flera dagar i veckan... Japp, njuter till max helt enkelt!

Öppen spis på kontoret

*Inlägget innehåller annonslänk*
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
 
För nästan exakt ett år sedan flyttade vårt jobb till nya lokaler och vi har jobbat hårt med att få en mysig och hemma känsla på kontoren eftersom man spenderar så mycket tid på arbetsplatsen så är det viktigt med trivsamma miljöer. När det var som ruggigast för några veckor sedan så köpte vi en öppen spis och vilken känsla den sprider. Nu har ju sommarvärmen slagit till ordentligt här på västkusten så nu har vi inte eldat de senaste dagarna, men längtar nästan redan till hösten!

Palettblad

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
 
För några veckor sedan fick jag en fin stickling av en vän på palettblad och vad den växer. Helt otroligt! Snart kan jag ta nya sticklingar på den och jag älskar verkligen de fina bladverken.