Glad Påsk

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
 
 
Hoppas att ni alla får en riktigt härlig påskhelg! Påskpyntet här hemma går i jordnära färger - troligen sista året med denna färgskala då det säkert kommer att komma hem färgglada skapelser från förskolan nästa påsk. Helgen kommer att firas i goda vänners lag med middagar högt och lågt, garanterat alldeles för mycket god mat och godis. Glad Påsk på er! 

Rustik minimlism hos Nordiska kök

Foto: Pressbilder Nordiska Kök, styling: Sundling & Kickén, fotograf: Osman Tahir
 
Nordiska kök bjuder ofta på härlig inspiration till kök i olika stilar. En dröm hade varit att göra om vårt kök hemma och få det mer anpassat efter våra önskemål och stil. Nordiska kök lanserar ett kök i mörkbetsad ek i tidlös och stilren design, så fint och trät ger en ombonad känsla. Här i kombination med en terrazzobänkskiva, vilket är ett miljövänligt naturmaterial med lång livslängd. 

Capri hos Svenskt Tenn

Foto: Pressbilder Svenskt Tenn

Modedesignern Lars Nilsson är aktuell med sin första inredningskollektion i exklusivt samarbete med Svenskt Tenn. I vår släpps en kollektion med inredningstextilier bestående av sju tyger varav fyra tryckta och tre vävda mönster. Mönstren är ritade för hand med akvarell, krita och tuschpenna. Italienska Capri är inspirationen till kollektionen och kollektionen visas i en utställning i Svenskt Tenns butik 23mars – 27 maj. Där kan du se textilierna i kombination med tre randiga mattor även de designade av Lars Nilsson. Vid utställningen kommer även andranyheter ur Svenskt Tenns sortiment att visas, bland annat en solsäng i rotting som relanseras.