Restaurang Mielcke och Hurtigkarl

Foto: Pressbilder
 
Men den bästa upplevelsen från våra tre dagar i Köpenhamn är utan tvekan middagen på Mielcke och Hurtigkarl - alltså vilket ställe. Kvällens första glas champagne serverades på deras terass i en fantastisk utomhusmiljön med odlingar, vita klätterrosor, stenmurar i härligt brända orangetoner.
 
Vi valde att äta deras sju rättermeny med champagne som dryck till samtliga rätter och vilka kombinationer det var! Det serverades allt från sparrisrätt, kalvbräss, hummer till rabarberglass och hallonflarn. Det går inte att beskriva maten utan den måste upplevas för att komma till sin rätt. Restaurangen är otroligt vacker med fina detaljer och en service som inte kan få annat än 10 av 10 möjliga. Vi lämnade restaurangen som sista sällskap och tack vare att Hanna fyllde år så spelades både Happy Birthday, ABBA och Avicii. Kvällen avrundades sedan på Ruby Bar som också är väl värt ett besök om du är i Köpenhamn!   

Kommentera här: