Nytt till gymmet

 
 
Här på hotellet finns ett gym vilket är väldigt uppskattat! Med Alice gäller det att gålla sig i skuggan majoriteten av dagen så brukar köra ett träningspass mitt på dagen. Visst är det lite roligare att träna när man har träningskläder som matchar? 

En långhelg på landet

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
När Kristian var i Stockholm så passade Alice och jag på att åka ner till landet med mamma och pappa. Ett par härliga dagar fick vi med strålande sol, frostiga fönster, pocketboksplöjande framför brasan, kusinbus på hög nivå till Alice stora förtjusning... Nu packar vi om väskorna för att bege oss mot varmare breddgrader - häng med på instagram som kommer att uppdateras lite mer frekvent än bloggen, du hittar mig på @ramstedtanna

Omedelbar hos IKEA

Foto: Pressbilder IKEA
 
I mars lanserar IKEA en kollektion tillsamans med stylisten och modeaktivisten Bea Åkerlund. I kollektionen som fått namnet OMEDELBAR hittar du 35 inredningsdetaljer och möbler med mod och mode som gemensam utgångspunkt. Bland annat kan du hitta läppformade kuddar, hattvaser, 3D-printade händer, galgar - allt för att få in glamour och lekfullhet i ditt hem. B WHO YOU ARE är Beas motto och följer kollektionen som en röd tråd.