Julklappstips

 Foto: Pressbilder
 
Har du sett dessa fina produkter från samarbetet mellan Low Key Goods (Grandpas varumärke) och Smålands Skinnmanufaktur? De har fokuserat på produkter som du använder dagligen som en korthållare, ett nyckelfodral, ett case för Laptop, ett glasögon-fodral, nyckelfodral, band till kameran och sist men inte minst en Tote bag att förvara eller bära med dig allt i. Så fina saker! 

Nyheter hos Vedum

 
 Foto: Pressbilder Vedum
 
Under kommande år fyller Vedum 100 år och detta firar de med att lansera nyheter för badrummet. Bland nyheterna kommer luckan Thea en ramlucka som de valt att visa upp i en fantastisk skosgrön färg på pressbilderna, Flow i svartmålad ask (som även än Vedums jubileumsmöbel för 2019). Luckan Alice som visades under hösten Anno 2019 för kök och som även finns för badrum - giller verkligen de fina glasskåpen!

Första advent

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
  
Äntligen är det första advent - stort gilla på detta! Här hemma brinner det stearinljus överallt, julmusik spelas och lite mer julblomster fick följa med hem från dagens kransbindning. Och självklart har favorit ängeln fått komma fram igen, så allt är som det ska vara hel enkelt.