Veckans önskeoutfit

*Inlägg innehåller annonslänkar*
 
Dessa svarta byxor är helt fantastiska och passar till fest som vardag (så sköna!), linneskjortor är ju också ett plagg som passar till det mesta (denna vita linneskjorta är på rea just nu), denna rosa tröja gör ju en bara lycklig av färgen och den vackra stickningen, vädret är ju inte helt säkert ännu och garanterar sol så denna regnkappa hade förgyllt även regniga dagar, puderrosa sneakers med satinband som snörning och sist men inte minst detta fina armband som jag spanat på länge (vackert och bidrar till Childhood). 

Pelargoner och sjukstuga

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
 
Här hemma har vi haft sjukstuga med det hemskaste av det hemskaste - magsjuka! Nu är det avslutat och karantänen och bloggvilan är förbi. När vi var sängliggandes kunde jag iallafall njuta av härliga pelargoner i alla tänkbara färger efter ett fotouppdrag åt mina vänner på Arvidssons i Fjärås. Jag är ju inte jätteförtjust i de rosa tonerna - tror det beror på att vårt hus är svagt ljusgult med rött tak och jag är inget fan av rosa till detta. Dock gör sig de rosa pelargonerna väldigt bra på bild! Däremot fanns min favorit den vita gammaldagspelargonen Prins Felix med, så nu står den i fönstret och väntar på att det ska bli ett par grader varmare så den kan planteras ut. Kommer bli mer blommor i veckan då jag ska på en blomstrande after work på torsdagkväll hos Arvidssons i Fjärås och lovar att jag ska ladda kameran!

In Bloom

Foto: Pressbilder Boråstapeter
 
Idag släpptes bilder på en ny tapetkollektion som kommer i mitten av april hos Boråstapeter. Kollektionen In Bloom (älskar namnet!) hyllar blommor i all sin prakt och mångfald. Inte för inte som blomman symboliserar hopp och flörnyelse och något vi ofta förknippar med firande av allt från födelsedagar till bröllop. I kollektionen finns både storslagna och fantastiska mönster till de mer diskreta och romantiska motiver. På de 13 olika mönstren som kommer i olika färgställningar hittar du allt från klassiska rosor till vilda buketter.