Lördagsläsning

Jag kickar igång helgen med lite fina tips från min mailbox. Tycker det är så härligt att vi står inför en ny årstid fylld av fina färger, hållbara satsningar och nyheter som gör en glad i dubbel bemärkelse. 

Blev sugen på att baka björnbärspaj när jag såg dessa fina fat av Jens Fager för RIG-TIG. Vi har massor med björnbärsbuskar på landet men har aldrig hittat något bra recept. Tips?
Är det i helgen jag dammar av mina gamla akvarellfärger? Tackar Stelton för inspirationen. Superfin kanna också från den nya jubileumskollektionen. 
Är på jakt efter en lösning för att våra stolsdynor inte ska halka i golvet hela tiden. Dessa snygga detaljer (läderbanden) från Ceclie Mantz nya kollektion Atmosphere för Gloster var ju supersnygga. Borde vara lätt fixat med lädersnören från Panduro. Måste undersökas!
Fastnade för färgskalan i den här pressbilden från Bolon. Kul att de börjar sälja färdiga mattor för privatpersoner. Vi har ju Bolon i hallen och är supernöjda. Dags att spana på fler lösningar i deras nya webbshop. Deras bild får avsluta min morgon vid mailen. Skön helg till er alla!

Kommentera här: