Veckans kap

(Inlägget innehåller adlinkannons)
Nu är det mindre än två månader kvar till julafton - galet! Hittade dessa fina pappersdekorationer som jag har klickat hem ett gäng av för att göra om så de kan hänga i julgranen. Älskar färgen! Får verkligen vara veckans kap då de är på rea och sedan får du ytterligare 50% på rean när du anger koden 50sale. Så 24,50riksdaler för två! 

Kastellgatan

 
Foto: Alvhem Mäkleri
 
Nu ligger ännu en fantastisk lägenhet på Kastellgatan ute för försäljning genom Alvhem. En tre om 108kvm som verkligen har den röda tråden genom alla kvardatmeter, smakfullt renoverad, två balkonger, kakelugn, sekelskiftesdetaljer... Ja, inte så mycket mer att önska!

Salt me & Crush Me

Foto: Pressbilder By Wiirt
 
By Wirth lanserar Salt me och Crush me - två fina produkter för att underlätta vardagen. Salt me är ett "saltkar" i ek och enkel, vacker design. Och du slipper ha fingrarna i saltet för under locket finns ett litet stopp som gör det möjlgit att dra locket åt sidan med enhandsgrepp och enkelt kan strö saltet. Crush me är salt- och pepparkvarn som i botten har en skiva som fångar upp de lösa kornen, så du slipper få resterna på bordet. Kvarnens avsmalnande form säkerställer att salt och peppar fördelas jämt över maten och den lilla skivan gör att du även kan använda kvarnen ovanför ångande grytor då den skyddar mot ångan.  Även Crush me är tillverkad i massiv ek och med keramisk kvrn från CrushGrind.