Love tags från Jane Kønig

Jane Kønigs fina smycken har stått på önskelistan sedan ett tag tillbaka – jag gillar deras enkelhet och att smyckena lika väl kan bäras ett och ett eller mixas tillsammans med andra smycken för en maffigare känsla. I deras sortiment hittar du örhängen, armband, ringar, halsband och med deras Love tags kan du bära hängen som symboliserar viktiga personer för dig eller platser, händelser...

Smyckena finns i förgyllt silver (guldfärg), rodierat silver, sterling silver och rosaförgyllt silver (rosefärg) och jag kan aldrig bestämma mig för om jag föredrar silver eller guld – jag gillar båda lika mycket och gärna att mixa dem tillsammans!

Jag valde ett armband i sterling silver med bokstaven A som i Alice – tänker att detta kommer att vara fint tillsammans med en klocka eller med flera andra armband. Även ett halsband i förgyllt silver med ett A fick åka med vid beställningen. Gillar deras S-spänne som låsanordning väldigt mycket, det blir som en fin detalj. Jag valde den längd på halskedjan som är 60cm och kommer att använda det både som halsband och som ett armband där jag virar kedjan några varv runt handleden.

Det bästa är att man enkelt även kan komplettera med nya tags när man vill. Smyckena kommer i en fin ask som är söt som en smällkaramell samt en tygpåse med matchande snöre. En perfekt present till mors dag eller kanske till den nybakade studenten?

 Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
Sponsrat samarbete med Jane Kønig
1 Maria:

skriven

Hej ! Var hittar dom fina örhängena?

2 Anonym:

skriven

Oj nu blev det tokigt. Var hittar jag dom fina örhängena någonstans?

Svar: Lätt hänt :) Örhängena kommer från Tory Burch - jag fick mina i julklapp. Tror att mamma köpte dem på Raglady by Tara!
Anna

Kommentera här: