Fina barnsaker

Alice får så mycket fina presenter - kan sitta och bara kolla på allt fint! På posten häromdagen kom ett paket från Alice kusiner i Canada fullproppat med kläder, badrock och en fin kanin (som inte längre är så fluffig på öronen utan liknar mer ett gosedjur som har attackerats av en hund). Garbo & Friends har fantastiska sängkläder som är både vackra och håller bra trots många varv i tvättmaskinen. The Sleepy Collection har pyjamasar till barn i skön pima cotton som är mukare än mjukast - tyvärr har Alice vuxit ur sin rosa men nu kan hon snart ha sin nya grå!
 
Ni har väl inte missat Mini ByOn som de kom med tidigare i år? Mycket fint till barnrummet både textilier och inredningsdetaljer - denna fina ballong väntar på att bli uppspikad på väggen i Alice rum. 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Små fötter

Dessa små, underbart mjuka fötter går i hundranittio hela dagarna långa. Värmen de senaste dagarna har tagit ut sin rätt, så vi passar på och tar små powernaps bland svala linnesängkläder i sovrummet. Hittade tunna filtar från Done by Deer i Oeko-Tex certiferad bomull som bara blir skönare och skönare ju mer de används. Perfekta som gosefilt, att hänga på vagnen eller ha som ett tunnare täcke!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Premium linne hos H&M Home

Nu i sommar kommer H&M Home med en härlig linnekollaktion i sitt premiumsortiment. I kollektionen finns textilier som sängkläder, kuddar, förkläden och dukar. Från och med 8e juni hittar du nyheterna i butik. Jag älskar materialet linne och speciellt i fina naturtoner som dessa. 
Foto: Pressbilder från H&M Home