Trevlig midsommar!

Hoppas att ni har en härlig midsommarhelg! Vi firade årets midsommarafton igår hemma hos våra härliga grannar - ett väldigt stort plus med att vi flyttade hit är attt vi har träffat flera nya vännner i vårt lilla område, så kul! Dagen bjöd på klassisk midsommarlunch, midsommarkrans, strålande sol, spöregn, dans krign midsommarstång, sju sorters blommor, grillning... Ja, allt man kan önska.
Foto: Bilder från mitt instagram @ramstedtanna

Nyheter hos Duka Kitchen Life

Duka Kitchen Life presenterar nyheter - en ny porslinsserie som är ett samarbete mellan Duka Kitchen Life och konstnären Malin Björklund. Serien kommer i två utföranden Indigo som är med blå dekor samt Bianco som är utan dekor. Även nya besticksetet Alba i rostfritt stål presenteras och nya glasserien Emmy. Jag gillar skarpt de vackra miljöbilderna som Lo Bjurulf har stylat och jag skulle verkligen vilja ha det fina vitrinskåpet!
Foto: Pressbilder Duka Kitchen Life

Junis önskelista

När sommaren kommer så lockas iallafall jag av alla härliga sovrumsbilder med vita, fluffiga och luftiga sängkläder så dessa hade gärna fått flytta hem till oss. Jag är i stort behov av ett par nya sköna mysbyxor att hoppa i på kvällarna, de som jag har idag har verkligen gjort sitt. Vi håller på med evighetsprojektet arbetsrum (vi har lovat oss själva att det ska bli klart nu under semestern i sommar!) och är på jakt efter vitrinskåp som inte kostar skjortan att ha i stället för öppna bokhyllor. Tycker att mitt hår bleks allt mer för varje år på sommaren i solen så är noga med att använda solskydd och denna oljan är toppen. Denna mamma-barn-nyckelring från Georg Jensen är så fin och skulle gärna få förgylla min nyckelknippa.