Träskedar och fyndtips

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
(Inlägget innehåller adlinkannons)
Ni har säkert inte missat alla träskedar som syns på instagram i olika former av stilleben. Min mamma kom över ett gäng med fina, handsnidade träskedar och en av dem passar perfekt till den egengjorda keramikskålen som vi har flingsalt i. Ett fyndtips - är detta fina set med skålar för salt och peppar med tillhörande träskedar!

Träning

(Inlägger innehåller adlinkannonser)
 
Min träning går framåt och det känns skönt att vara igång med rutin att träna varannan dag. Startupplägget på fyra veckor med Hälsoboosten är avklarat och nu är det nästa fas på åtta veckor som innebär mer och hårdare träning. Bland annat ett konditionspass med intervaller vid sidan av styrketräningsprogrammen - så kul! Vill du också testa Hälsoboostens upplägg så har de nu ett väldigt bra erbjudande när du använder rabattkoden BOOSTYOURSELF. 
 
Passen kan köras hemma med lösa vikter, matta och en foamroller, men jag gillar miljöombytet och blir mer inspirerad på gymmet. Men oavsett om jag tränar hemma eller på gymmet så är det alltid kul med snygga träningskläder (insett att träningsgarderoben behöver förnyas efter att gravidmagen töjt ut byxor och linnen) så tänkte passa på att fynda nu när det finns en massa på rea. 

Drömlägenhet till salu

Har ni sett denna magnifika 5a på Stora Nygatan 27b i Malmö som är till salu - vilken lägenhet! Sekelskiftesvåning med härligt ljus och stora ytor. Stuckaturer, vackra golv, högt till tak och en inredning som får en att göra frivolter. Jag gillar mixen av designklassiker, vintagemöbler och den fina färgskalan.
Foto: Bilder från Bo-laget.se