Reafynd och helg på intågande

Att springa på rea i butik är inte riktigt min melodi - tycker det är ett stressmoment bland alla röriga klädhögar och färgkalabalik. Däremot är det ju himla trevligt när man snubblar över fina produkter på rea över nätet! Dessa söta byxor klickades hem tidigare i veckan, så nu firar Alice in helgen med att öva på nya tjut och försöka lära sig krypa på lekmattan. Hoppas att ni får en härlig helg! (Inlägget innehåller annonslänk).
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

En favoritplats

Man har vissa platser som man gillar lite extra och en av mina favoritplatser är ju denna!Just denna sittplats på kökssoffan i stugan på landet. Denna plats är lika härlig vid frukosten, lunchen, middagen eller bara när man ska ta en kopp kaffe och allra helst ska någon i familjen hänga vid köksön samtidigt. 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Bo i ett växthus?

Gillar du växter och drömmer om att bo i ett växthus? Då har du chansen att köpa ett av Sveriges få naturhus. Genom Eklund Stockholm New York säljs just nu denna villa i Kungsbacka som blivit en klickraket på Hemnet. Huset är energusnålt, soldrivet, kretsloppsanpassat och bjuder på en magnifik sjöutsikt. Här hittar du alla bilder.
Foto: ESNY