DIY: Sänggavel med förvaring

En person som alltid lyckas få till och bjuda på fantastiska DIY-tips är Pella Hedeby och ofta för IKEA. Vi är på jakt efter en sänggavel till gästrummet och hur smart är inte denna lösning? En sänggavel med förvaring byggd av mdf-skiva och tavellister från IKEA. DDet bästa är att du kan anpassa den efter måttet du har på sängen och enkelt kan måla den i önskad färg. Här hittar du beskrivning om du själv vill bygga en egen sänggavel. 
Foto: Ragnar Ómarsson

80 fantastiska kvadratmeter

Genom Entrance mäkleri så säljs just nu en finfin lägenhet på Aschebergsgatan mitt i Göteborg. 80kvadrat fördelat på 2,5 rok och du hittar en fint renoverad och påkostad lägenhet med vackert brädgolv, härlig balkong i sydväst, walk in-closet, nyrenoverat kök, hög takhöjd och höga golvlister, underbar plats för middagar med vänner och fina färgval rakt igenom. Här hittar du alla bilder. 
Foto: Anders Bergstedt

Denna väntan...

Något som inte står topp-tio på min lista över saker att göra är att vänta. Vänta i kö, vänta på folk som inte kommer i tid till bestämda klockslag... Känns som slöseri med tid på något sätt. Och denna väntan på vår lilla prinsessa börjar att testa mig ordentligt, men snart är hon är! Så jag passar på att njuta av en sista slapparsöndag som icke-mamma.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet