Ellos SS18

Foto: Pressbilder Ellos
 
Jag gillar Ellos - de har ett brett och bra sortiment med många varumärken och är grymma på snabba leveranser. De brukar även ofta leverera vackra och inspirerande miljöbilder inför sina kommande kollektioner, men denna gång blev iallafall jag måttligt imponerad av bilderna och kollektionen inför SS18. Fick mer känslan "Jaha, detta har vi väl redan sett väldigt länge..." men kanske du gillar det mer än mig! Som du ser så är det även här mycket rosa och blåa toner inför våren och material som sammet både på textilier som kuddar och större möbler. Det som föll mig i smaken är några av keramikföremålen i nedersta bilden (kolla den fina skålen/krukan på tre ben).
1 Karin:

skriven

Hej!
Funderar över dina reflektioner ovan "detta har vi väl redan sett väldigt länge". Är det så att vi vill att allt skall snurra fort och att bara det "nya" är åtråvärt? Lägger ingen värdering i det men det är intressant att fundera på hur konsumtion fungerar. Uppskattar dina egna vackra bilder i bloggen mycket.

Svar: Hej Karin! Håller med dig kring konsumtionen som snurrar galet fort, därför gillar jag själv att köpa klassiker och tidlösa färger som håller år efter år. Det jag tänkte på var miljöbilderna i sig själv som kändes oinspirerande och inte ett nytt sätt att visa upp produkterna. Vi har blivit så bortskämda av Ellos som brukar leverera väldigt vackra miljöbilder och ge tips på hur man kan använda sina befintliga produkter på ett nytt sätt eller handla nytt om man önskar det. Hoppas du förstår hur jag menar nu :) Ha en fin tredje advent och tack för dina fina ord om mina bilder. Stor kram Anna
Anna

Kommentera här: