Min favorit nyårsdukning

Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet (Inlägget innehåller adlinkannons)
 
Nyår är på ingång och letar efter inspiration till olika dukningsidéer. Fann bilder från nyår för två år sedan som vi fiirade här hemma med ett gäng vänner - gillar fortfarande den dukningen skarpt med mörkgrå linnedukar, matchande grå linneservetter, ljusstakar i glas i olika höjder och former, vaser och skålar i glas fyllda med vita blommor, lökar som vita tulpaner och isliljekonvalj, massa olika tygband istället för pappersserpentiner som slingrade sig mellan ljusstakar och vaser. Och över hela dukningen svävade heliumballonger i silver, vitt och guld. 

The feel collection hos Tine K

Foto: Pressbilder Tine K Home
 
Efter dagar fyllda med regn så är det inte jättesvårt att längta efter vår och sommar. Danska Tine K Homes nya kollektion Feel får en att längta lite extra med fantastiska bilder fotade på Casa Cook på Kos i Grekland och tolkning av Pernille Vest och Mikkel Adsbøl. 
 
Den nya kollektionen är fokus på färger, struktur, detaljer och användbarheten av varje produkt - tänka efter vilka material vi omger oss av och vart i livet vi är. Så därför kommer Feel-kollektionen att vara aktuellt under hela kommande år - med en liten exklusiv utgåva under hösten. Tine K's bohemiskt chica känsla kan du nu skapa med många nya möbler, speglar, härliga textilier som kuddar, handdukar mattor, handvävda korgar och lampskärmar. Och deras populära rottingmöbler får en ny kompis i form av en barstol. Även kläder och accessoarer kommer i kollektionen.