Nyheter för hösten hos IKEA

Vi har blivit bortskämda tidigare av Pella Hedebys fantastiska stylingar för IKEAs Livet Hemma - och nu gör hon det igen med höstnyheter. Den klassiska Billy bokhyllan har fått en ny kostym i färgen beige. Det är ju väldans fint att använda det som ett bokskåp med glasdörrar som gjorts i stylingen av dessa bilder. Efter säsong och humör kan man enkelt förnya känslan i rummet med olika föremål! Pella har även gjort en styling för trånga hallar med smarta tips hur man kan spara in på utrymmet.
 
Foto: Ragnar Omarsson för Livet Hemma

Vinn en Pyjamas från Rayville

Du har väl inte missat att jag på instagram @ramstedtanna nu kör en tävling i ett samarbete med Rayville - där du har chansen att vinna en valfri pyjamas (värde ca 649kr)? Jag har använt pyjamasar från Rayville ett bra tag och de är så sköna, håller lika bra i kvalitén tvätt efter tvätt plus att de är så fina så man kan gå runt i dem hemma hela söndagen lång utan att skämmas om grannen knackar på!
 
Så gå in på instagram och tävla - tävlingen pågår på instagram fram till 12.00 söndagen den  6e november. Du hittar bilden nedan i mitt instagramflöde och i kommentarsfältet till den tävlar du!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Surbrunnsgatan 8a

Hos Alvhem Mäkleri ligger det en riktigt fin pärla ute till salu på Surbrunnsgatan 8a i Göteborg. En fin sekelsskiftslägenhet på två rum och kök och med troligen den finaste stuckaturen i hela staden - magiskt vacker! Fin brädgolv, balkong åter väster, makalöst fin inredning som det alltid lika duktiga teamet från Sarah Widman har stylat - köksstolarna hade jag inte tackat nej till. Här hittar du alla bilder.
 
Foto: Alvhem mäkleri