Glad Påsk!

Kikar in här för att säga ett snabbt hej och önska er alla en riktigt härlig påsk! Vi firar med hela familjen på landet och njuter av lugnet, matcher i Alfapet, god mat, äggjakt, promenader längst vattnet, tussilagoplockning och kaffe framför brasan. Så glad påsk!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Körsbärskvistar

Älskar när man kan ta in körbärskvistar och se hur de bryter ut i blom - ett bra sätt att tjuvstarta våren! Dessa kvistar har stått inne ungefär en vecka och nu kan man se de gröna bladen och att de vita blommorna börjar komma. Så lagom att vi är hemma efter helgens påskfirande så har de säkert blommat ut!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Övre Djupedalsgatan 11d

Mer Hemnet-godis att njuta av så här i påsktider. Denna fina 2 rok på Övre Djupedalsgatan 11d som säljs genom Stadshem bjuder på mycket inspiration och även två balkonger, en vacker kakelugn, fina brädgolv. Men det som jag mest föll för är tavlorna från Andreas Sundgren - de är ju bara makalöst vackra. Likaså färgen på väggen i sovrummet och det fina träskåpet. Mycket som hade kunnat få flytta hem hit helt enkelt! Här hittar du alla bilder.
 
Foto: Jonas Berg för Stadshem