Blommor och bröllop

Alltså kan man få för mycket av blommor? Tror faktiskt inte det... Här hemma står en bukett som vi fick av vänner vid fredags middag och pryder soffbordet. Älskar kombinationen som Blomrum har gjort av närodlade blommor - kul idé att använda mynta i buketten (behöver nog inte säga att den doftar ljuvligt) och Dahlior är ju en av mina favoriter.
 
I helgen kommer det att bli ännu mer blomster på schemat då en av mina finaste vänner gifter sig och jag har fått äran att bland annat ordna blommorna till bröllopet (och att vara tärna och toastmadame). Så håll tummarna för strålande sol i helgen! Och som extra rosa skimmer så börjar min semester på måndag.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Esrum Night hos Broste

Danska Broste presenterar sin kommande kollektion Esrum Night. En vidareutveckling av deras befintliga serie Esrum. Esrum Night är inspirerad av mystiken från mörkare dagar och hur naturens egna färger förändrar sig. Kollektionen består av flera olika delar och kostar mellan 55,50-667,00kr.
 

Trevlig helg!

Hoppas att ni får en riktigt härlig helg med sommarvärme och strålande sol! Fredagsblommorna är i vasen och härliga vänner är på ingång för middag - kan inte blir en bättre start!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet