Önskelista januari

Herregud januari är snart slut - vart tog denna månad vägen? På denna månads drömskelista står den fina förvaringsasken i betong från Village, det beroendeframkallande torrschampot från Lernberger Stafsing (bästa på marknaden och tro mig jag har testat mååånga), lampan från Day Home skulle passa som en smäck på mitt skrivbord, kappan från Filippa K har redan fått flytta in i garderoben och är så mycket finare i verkligheten och även dessa bordtabletter från Linddna i återvunnet läder har redan införskaffats, planteringsvasen från Holmegaard föll jag som en fura för på Formexmässan och den hade gärna fått stå i köksfönstret med färska örter.
 
 

Mässingsamling

För mig har det blivit lite av en sport att leta efter olika mässingljusstakar på loppisar. Nu börjar det att bli en liten samling och jag älskar de olika formerna, höjderna och jakten.
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Aschebergsgatan 27

Entrance mäkleri säljer nu en välstylad trea på Aschebergsgatan 27 i Göteborg. Spana in det fantastiska köket, de välvda fönstrena och generösa takhöjden på 3,6m - ja tack! Även i denna lägenhet kan vi se rådande trender med stora mattor, stora gröna växter (älskar krukorna från Bergs Potter), mörkmålade väggar och Howardsoffa. 
Foto: Anders Bergstedt för Entrance Mäkleri