Massor av fina nyheter hos Klong

Har ni sett de fantastiska nyheterna som Klong presenterar? Det ska bli väldigt spännand att få se dessa nyheter på Formex nästa vecka - tror att deras nyheter är lika fina i verkligheten som på pressbilderna. En rad med nyheter visar de upp nu inför hösten, eller vad säger du om:
 
Krukorna Trio Pot - krukorna är i tre delar varav en innerkruka, ytterkruka samt fat. Samtliga är tillverkade i tunn plåt och sedan varsamt lackerade i riktigt matt porslinsaktig yta. Faten är tillverkade i mässing. Drop mönstret är formgivet av Ania Pauser som har hittat inspiration i hennes lampor och mattor. Krukorna finns i flera mönster, i tre storlekar och i två kulörer. Vit och gråblå. Innerkrukorna är i matt blå och faten i mässing.
Ljusstaken Bell (denna seglar definitivt upp på min önskelista) - design av Marie-Louise Hellgren och är gjord i glas och mässing.
Klassikerna Gloria och Äng kommer nu i en försilvrad mässing variant som komplement till de övriga förgärna som redan finns i sortimentet idag. Även vattenkannan Svante och ljusstaken Teluria kommer nu i höst i försilvrad mässing.
 
I samband med att Klong firar 15år så lanseras en begränsad upplaga med fyra olika produkter: Gryning vitrinskåp som är tillverkat i björk och glas och kommer endast i 10 exemplar. Ljusstaken Gloria kommer att finnas i 20 exemplar i massivt sterling silver. Skåpet Invaders Cabinet med inspiration från svampar som växer ut från träd. Kommer i två olika utseenden - valnöt med mattborstad mässing eller svartlaserad ask med oxiderad mässing och varje utförande kommer i endast 5 exemplar. Satsbord Dune med tillhörande glasdetaljer. Bordet har ett tredimensionellt mönster med urgröpningar där de handblåsta glaskärlen passar. Bordet är tillverkat i betsad ek varje uppsättning består av fyra bord och sju glaskärl och finns i 5 exemplar.

Foto: Tom Martinesen för Klong

Kommentera här: