Tavla och franska tulpaner

Ett par betongskruvar, plugg och balanserande på stege så hänger den på plats och stoltserar på den stora väggen vid matbordet. Detta var en av tavlorna som fick följa med hem från Lisa Burenius och jag blir lika glad varje dag jag ser den, den passar som en smäck helt enkelt både storleksmässigt och färgmässigt. Och franska tulpaner - visst kan man inte få nog av dem? Älskar hur de hänger ner över kanten! 
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Tavlor

För några veckor sedan så åkte vi till Lisa Burenius i Varberg och köpte några tavlor. Jag hittade Lisa och hennes fina tavlor på instagram genom Krickelin - underbart vad mycket kul man kan hitta och inspireras av där! Vi var på jakt efter en stor tavla till matdelen i vardagsrummet och föll pladask för en tavla som Lisa inte bara har gett ett namn utan två - Mindmap eller År efter År (det beror lite på vilket humör man är på). Känner du inte till Lisa så måste du spana in hennes instagram eller ännu bättre boka in ett besök i hennes mysiga ateljé.
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet

Doftande helg

Denna helg har varit minst sagt fullspäckad och helt fantastisk! Med en agenda fylld av personalfest med jobbet, lunchgrill med min bror, Frida och Max, årets första frukost utomhus i solen, middagsgäster i lördags, fixande i rabatterna, firat världens bästa mamma som fyller år idag, lite pappersarbete (deklarationen ligger fortfarande kvar och är ångestframkallande på skrivbordet, men imorgon då ska jag banne mig bara göra den klar), löprunda i skön mix av hagelskurar och strålande solsken, kommit fram till att gigantiska studsmattor borde behöva godkännas av grannar, njutit av luktärterna som fick följa med hem efter Inspireras kundkväll i torsdags - det doftar ljuvligt i hela huset med små buketter här och där!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet