Helgen

Oh my vilken intensiv med härlig helg det har varit. Den rivstartades tillsammans med mina kollegor på Rondo - en helkväll med Orup och hans fantastiska show Viva la Pop. Riktigt bra show! Med guldpaljettcowboyhatten under armen blev det en sväng till Avenyn innan hemgång. 
 
Lördagen startade med lite trädgårdsfixande innan vi fick besök av några vänner över en lunchgrillning. På kvällen fick vi sedan middagsbesök av andra trevliga vänner... Så man kan nog säga att besöken avlöste varandra, men det är alltid lika roligt när folk kommer och hälsar på. 
 
Idag har vi däremot tagit det väldigt lugnt med kaffe i solen och sedan en långpromenad i de hemliga svampskogarna och i korgen med hem fanns det både kantareller och Karl-Johan. Så nu är det rensning av svampen som pågår - önskar att jag hade varit lite mer som min pappa som borstar av all svamp redan i skogen så den är nästintill stekklar när han kommer hem. Men jag blir lite för exalterad när jag hittar svampen och vill skynda mig att plocka det innan en älg eller något kommer och äter upp det!
 
Foto: Anna Ramstedt, Prickenöverlivet
1 Emma:

skriven

Wow! Ingen dålig fångst där inte :)

Kommentera här: