Veckans blomma

Visst är det underbart med de våriga lökväxter som finns i blomsterbutikerna nu? Här hemma har det planterats vita pärlhyacinter i en transparent cylindervas - jag gillar när man kan se jordmassan med alla rötterna.
 
Foto: Prickenöverlivet

H&M Home Spring Light

Idag kom pressbilder på H&M Homes nya kollektion Spring Light. Vilka fantastiska bilder - våriga, ljusa, luftiga och inspirerande. I kollektionen är det mycket pastellfärger, trä- och metallinslag och keramik. En hel del av nyheterna kan du klicka hem på H&Ms webshop redan idag och här kan du se kollektionen.
 
Foto: Marcus Lawett, pressbilder från H&M Home

Kafferosten

Igår blev det en sen och riktigt lång frukost på stan. Kan varmt tipsa om Kafferosten på Linnégatan 62 som har en fantastisk frukostbuffé med allt du kan önska från gröt, yoghurt, hemgjord müsli, ägg, smoothies, både vackra och goda bakverk och gott kaffe. En härlig atmosfär med mycket folk.
 
 
Efter denna frukost/lunch blev det en promenad i Slottskogen. Det kändes som att hela Göteborg befann sig där och njöt av snön och det härliga, soliga vädret! Efter gårdagens generösa dos av D-vitamin är jag verkligen redo för en ny vecka.
 
Foto: Pricköverlivet