Look-a-like: Ljusstakar

Hos Netto kan du nu hitta en ljusstake som enligt mig är relativt lik ljusstaken Kubus från By Lassen. Kubus är en favorit här hemma som får brinna för jämnan året om. Kubus är visserligen kvadratisk medan Nettos ljusstake går i kryss, men de känns ändå snarlika med sina fyra ljus, designen, metallmaterial och höjd. En skillnad är dock prislappen Kubus kostar runt 1250kr och Nettos ljusstake får du för 79kr.
 

Vintage och alldeles unikt

Du vet kanske redan sedan tidigare att Artilleriet har ett sortiment av unika, vintage produkter i sitt sortiment som möbler, mattor och fina inredningsdetaljer. Här kan du hitta hela sortimentet och jag är helt såld på flera av fina mattorna.
 
Foto: Produktbilder från Artilleriet

Taggiga tulpaner

Vid middagen i lördags fick vi en fantastiskt härlig blombukett med vita, taggiga tulpaner och eukalyptuskvistar - en favoritkombo. Buketten står sig fortfarande riktigt fin sedan helgen! Som vas har jag använt förvaringsburken Burken från IKEA som egentligen är tänkt som pasta- och grynförvaring, men jag gillar den rustika känslan så jag har kastat locket och använder den som blomvas. En vas för 39kr är ju svårt att hitta, så det får bli dagens tips!
 
Foto: Prickenöverlivet