Hübsch Interiors nyheter för våren

Spana in dessa härliga bilder från danska Hübsch Interiors vårkollektion. Känns som ett bra sätt att börja det nya året med detta - bilderna får en verkligen att längta efter ljuset, pasteller och krispiga tulpaner. I kollektionen hittar du många fina möbler och inredningsdetaljer i nordisk stil och mycket i färger som vitt, grått, dova blå- och ljungfärgade toner och naturmaterial som trä, keramik, ull, glas... Stort, stort gilla på denna kollektionen - dansk design när den är som bäst helt enkelt!
 
Foto: Pressbilder från Hübsch Interior
1 Inredningshjälpen:

skriven

Gott Nytt År Anna!

Bloggade om deras deras kollektion för ett litet tag sedan, fint i vanlig ordning, men tog mod till mig och kritiserade en smula oxå eftersom jag tycker att deras tip off på Tine K Home's utemöbler känns lite trist...

Kram

Inredningshjälpen/Anette

Svar: Hoppas att du har fått en härlig start på 2016 Anette! Förstår vad du menar och det är alltid tråkigt när design blir snarlik andra märkens, tyvärr känns det som att det är väldigt mycket kopior och "hämtad-inspiration-rakt-av" hos många. Men jag tyckte att Hübsch bilder var så fina och får mig att längta efter våren med allt ljus, trä och härliga färger. Stor kram!
Anna

Kommentera här: