Skinndetaljer

Visst är det härligt när man får nya vardagsfavoriter? I somras köpte jag ett armband i konjaksfärgat skinn under vår shoppingdag i St. Jean de Luz. Detta armband får hänga med mig nästan varje dag. I samma butik köpte jag även en nyckelring i skinn, nöjd med detta köp som får mig att minnas resan varje gång jag sätter nyckeln i dörren. Nu när hösten har kommit har jag även kunnat börja använda mina skinnhandskar som jag köpte i Lissabon, också blivit ett par nya favoriter! Så tillsammans med mina Ray Bans med skinndetaljer så blir det helt enkelt fyrtal i skinndetaljer.
 
Foto: Prickenöverlivet

Grace

Claesson Koivisto Rune har formgivit fantastiska mässingljusstakar för Asplund. Målet med ljusstakarna som fått namnet Grace var att de ska vara tidlösa och passa in i såväl moderna hem som mer klassiska, måste säga att de verkligen har lyckats. Ljusstakarna som fått finns i två olika höjder och de skulle gärna få flytta hem till min samling med mässingljusstakar. Tror att vi kommer att se en del av dessa ljusstakar framöver!
 
Foto: Pressbild www.asplund.org

Helgen i bilder

Helgen spenderades i Stockholm hos min fina vän Mia. En lugn helg med långpromenader längst Årstaviken, ett obligatoriskt besök på Svenskt Tenn, champagnelunch, strosande på Söder, cocktails på Gondolen, en fredagkväll framför brasan med gott vin, hemgjord pizza och massa tjejsnack. Full med en massa ny energi och lycklig över att ha fina vänner!