Kokbok: The Ethicurean Cookbook

En ny favorit kokbok här hemma är den makalöst fina The Ethicurean Cookbook. En bok fylld med 120 stycken innovativa och säsongsbetonade recept. Bakom kokboken står den hyllade restaurangen Ethicurean strax utanför Bristol i Storbritannien och boken har recept som följer ett år av odlingen i deras magnifika köksträdgård. Som en sagobok med kreativa recept, fantastiskt fina bilder och en touch av humor.
 
1 Jenny - Hemtrender:

skriven

Vilka fina bilder det verkar vara i boken också och extra plus till det fina omslaget! Hoppas allt är bra med dig annars? Ses vi på bloggträffen i Göteborg...? :)
Kram
Jenny

Svar: Hej fina Jenny! Det är väldigt bra med mig, hoppas att det är detsamma med dig? Åh, vad kul ska du också dit? Jag ska dit och är laddad, ska bli så roligt. Stor kram!
Anna

2 Jenny - Hemtrender:

skriven

Åh vad roligt! Då ses vi ju där, redan nästa helg ju :)
Med mig är det också bra tack, har fått ett vikariat som Marknadskoordinator på KILROY I sthlm så letar lägenhet och packar lådor här för fullt men det ska bli så himla roligt med ett nytt litet äventyr.
Då ses vi snart, kramkram!

Svar: Åh vad roligt med ett nytt spännande projekt Jenny, det är du verkligen värd! Får prata mer om det till helgen när vi ses, stor kram
Anna

Kommentera här: