Helgens detalj

På matbordet i vardagsrummet så har den fina ljusstaken Design with Light från Holmegaard fått flytta in. Jag gillar kontrasten mellan det klara glaset och läderdetaljen. Gillar detta konjaksfärgade läder som bara kommer att bli vackrare och vackrare med åren. Detta var en av alla de fina saker som fanns i goodiebagen från Bloggforum2014. I samma serie, designad av Maria Berntsen, så finns det även vaser som har trillat in på min önskelista.
 
Foto: Prickenöverlivet
1 Jenny - Hemtrender:

skriven

Jag blev verkligen också kär i den där, så himla fin! Jättekul att träffa dig igen Anna, jag funderar fortfarande på hur ngn lyckades ringa från din iPhone där.. men tur att den kom tillrätta!
Ha en fortsatt fin långhelg =)

2 Lena - gott för själen:

skriven

Har också sett de där ljusstakarna (och lyktorna). Så himla fina och tidlösa. Kan bara tänka mig hur vackert lädret blir efter ett tag.

Visst är det härligt att gå på event. (Såg att du skrev det i tidigare inlägg). Det ger sån energi länge efteråt. Vill passa på att tipsa dig och dina läsare om det event som jag http://gottforsjalen.se och http://hemochtrevligheter.blogspot.com kommer att ha 30/8. Välkomna!

Kram Lena

Kommentera här: