Spring i benen

Åh vilken härlig helg det har varit, man ville inte riktigt att den skulle ta slut. Min helg startade på fredagkväll med en skön löprunda i Slottskogen följt av skaldjursfrossa, den bästa maten när det ska gå snabbt. På lördag var det spa och yoga på Hagabadet följt av deras fantastiska brunch. Vårstädning av balkongen, tjocka jackor och vinterskor har plockats bort för säsongen. Trevliga middagar både på lördag och söndag med härliga vänner. Så jag är verkligen fylld av energi och laddad inför denna vecka!
 
Foto: Från Instagram
 
 

Hos Lotta Agaton

Det är nog ingen som missat bilderna när Åhlens hälsar på hemma hos Lotta Agaton. Detta makalöst fina hem!
Lotta är en av Sveriges mest kända inredningsstylister och bor i en underbar sekelskifteslägenhet i Vasastan, Stockholm. En inredning som går i färgerna svart, vitt och grått och med många fina inredningsdetaljer och tidlösa designklassiker.
 
Foto: Petra Bindel

Fashion hos Röhsska

Du har väl inte missat utställningen Fashion Figures Faces på Röhsska som visas på museet fram till och med 4e maj? Röhsska arbetar varje år med att presentera mode i nya sammanhand och denna gång är det en av de mest framstående svenska modeillustratörerna - Mats Gustafson. Verken som visas på Röhsska har tillkommit åren 1983–2013, vilket är en lång tid i modevärlden där föränderligheten är stor och skisserna är hämtade från några av världens främsta modehus. I Röhsska museets webshop hittar du fantastiska affischer som hör till denna utställning!
 
Aftonkappa, Romeo Gigli. Akvarell och tusch. Mats Gustafson, 1990
Halsband, Tiffany & Co. Akvarell. Mats Gustafson, 2004
 Kappklänning, Azzedine Alaïa, Rodeo Magazine. Akvarell och tusch. Mats Gustafson, 2011
 
Foto: http://rohsska.tictail.com/