Dagens kontor

Utsikten från dagens kontor (läs hotellrummet) bjuder idag på strålande sol, lätt snöklädda trädtoppar och klarblå himmel. Ett träningspass har hunnits med samt ett par jobbtimmar vid datorn och nu är det dags för en sväng in till stan för lite shopping.
 
Foto: Prickenöverlivet

God Jul

Hoppas att ni har en fantastisk julafton med nära och kära. Jag firar tillsammans med släkt och familj och ska nu njuta av mammas fantastiska äggtoddy och öppna julklappar. Hoppas att ni varit snälla under året som gått och att tomten kommer med många fina klappar till er. Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul! 
 
Foto: Prickenöverlivet

Finaste glöggen

I år var första gången som vi provade att göra egen glögg - oj, vad bra den blev (får man skriva så om sin egen glögg?) Smaksatt med ingefära, nejlika, kardemumma, kanel och russin. Flaskorna har haft en rykande åtgång och de har varit en populär present vid olika tillställningar istället för en julblomma. Dessa flaskor fick en lite mer hemmagjord känsla jämfört med dessa fina glöggflaskor som produceras hos Trensums och har etiketter designade av duktiga Maria C. Bernhardsson, min favorit är den fina etiketten Lovebirds.
 
Foto: Prickenöverlivet